News

Comexi guanya el Premi Respon.cat 2018

Comexi guanya el Premi Respon.cat 2018

Comexi, especialista en solucions de maquinària per a la indústria de la impressió i conversió de l’envàs flexible, ha estat reconeguda per la seva bona pràctica i la seva trajectòria en matèria de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) en l’acte de lliurament dels quarts Premis Respon.cat, que ha tingut lloc aquesta tarda al Centre Cultural de la Mercè de Girona i que ha organitzat l’associació empresarial Respon.cat.

En la categoria d’empresa gran, Comexi ha rebut el premi a la trajectòria del compromís en responsabilitat social empresarial. El jurat ha destacat que es tracta d’una empresa familiar arrelada al territori, amb una gran trajectòria de compromís en totes les dimensions de la gestió de la responsabilitat social. Des de la seva creació, Comexi ha adquirit un compromís davant la societat treballant per ser una companyia sostenible i confiable, amb la innovació i la sostenibilitat com a punts claus en la seva organització. És per això que des de Comexi agraeixen als seus clients, equip de Comexi, Comissió de Voluntariat Corporatiu i proveïdors per fer-ho possible.

El jurat dels premis Respon.cat està format per Begoña Román (experta en RSE), Josep Maria Planas (representant del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya), José M. Torres (representant de PIMEC, com a organització membre del Consell Social de Respon.cat), Jordi Serret (director del programa d’Atenció a la Pime del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya), Elena Juanola (directora de l’Institut Català de Salut i Seguretat Laboral), Josep Maria Canyelles (coordinador de Respon.cat), Narcís Bosch (director gerent del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya) i Josep Santacreu (president de Respon.cat i conseller delegat de DKV Assegurances).

En el mateix acte també han resultat premiats Coral Transport & Stocks (trajectòria del compromís en RSE per a empresa petita i mitjana), Novartis (programa empresarial de voluntariat), Família Torres (programa empresarial ambiental de col·laboració), Barri Marianao de Sant Boi de Llobregat, representat per la Fundació Marianao (territoris socialment responsables), Andilana (gestió de la diversitat d’origen), Playbrand (bones pràctiques empresarials de reforma horària) i Cristóbal Colón, president de La Fageda (reconeixement especial per la seva trajectòria en Responsabilitat Social a Catalunya).


Share this Post:

Related News

Newsletter subscription. Subscribe to our newsletter to get important news

Subscribe
9001 14001 18001 166002 Emas Orgalime EPD